Sezónne menu

Jedálny lístok

Jedlo je naša vášeň

Názov našej reštaurácie vystihuje filozofiu vychádzajúcu z produktov dopestovaných na našich poliach, v záhradách, sadoch a viniciach, zvierat odchovaných našimi farmármi. Veríme, že jedlo by malo vystihovať svoj pôvod – pôdu, podnebie, región a ľudí, ktorí ho pestujú, chovajú a pripravujú.

Zobraziť menu v PDF

DEGUSTAČNÉ MENU

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok, 2. Kôrovce, 3. Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sójové zrná, 7. Mlieko, 8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sezamové semená, 12. Oxid siričitý a siričitany, 13. Vlčí bôb, 14. Mäkkýše,